MYSMIS/CII: 161104 Dezvoltarea firmei prin achizitie de echipamente tehnologice: Achiziție linie de călcat profesională
Marghita

RFID

Prin intermediul acestui sistem articolele textile vor fi sortate pentru a identifica cu exactitate ce tip sunt, de unde provin si in ce cantitate.

Image link

Radio-frequency identification

RFID este un acronim pentru „radio-frequency identification”, mai exact pentru identificare prin frecvente radio. Este o tehnologie similara cu cea a scanarii codurilor de bare, deoarece datele digitale codificate in etichete RFID incorporate in textile pot fi citite cu un cititor RFID, prin intermediul frecventelor radio.

Fără articole pierdute

Prin intermediul acestui sistem articolele textile vor fi sortate pentru a identifica cu exactitate ce tip sunt, de unde provin și în ce cantitate. Veți fi sigur că nu veți mai întampina probleme cu articolele pierdute și neconcordantă cu marfa intrată si cea ieșită.

Unde o folosim

În sectorul HORECA și al spălătoriilor textile tehnologia funcționează ca exemplu în modul următor:

în interiorul textilelor achizitionate este introdus un tag RFID.
în timpul scanarii, datele sunt introduse intr-un soft special de inventariere si monitorizare.
în momentul recepționării, textilele sunt introduse printr-un terminal care scaneaza intregul colet prin intermediul tagurilor din interiorul articolelor textile.
la iesire din unitate procesul este repetat astfel incat sa ne dea posibilitatea de a evalua eventualele articole lipsa sau articole distruse.
Avantaje

Această tehnologie este mai avantajoasă față de citirea codurilor de bare deoarece nu este necesară o aliniere perfectă a unui cod de bare, ca urmare, datele pot fi citite mult mai rapid. Veți avea un control crescut si veți elimina timpii cu sarcini neproductive.

Personalizabil

Folosim sisteme centrale de dozare a detergenților de înaltă performanță și precizie care ne oferă avantajul de a putea personaliza fiecare rețetă pentru tipul de țesătură spălată, oferind clienților noștrii o flexibilitate și o calitatate sporită în privința spălării.

Poate scade cu un procent de peste 150% timpul pierdut.

Poate scade cu un procent de peste 150% timpul pierdut.

Veți avea un control crescut și veți elimina timpii cu sarcini neproductive.

Sari la conținut