MYSMIS/CII: 161104 Dezvoltarea firmei prin achizitie de echipamente tehnologice: Achiziție linie de călcat profesională
Marghita

Tehnologie

Echipamente profesionale de la cei mai mari producători în domeniul spălătoriilor profesionale

Image link
Performanță
Siguranță
Flexibilitate
Personalizare
Top
Ecologic

De ce să alegi perfomanța

Performanță

Spălătoriile Alamador oferă servicii de spălare cu apă la o temperatură joasă, folosind un solvent competitiv , și se bazează pe mașini de spălat profesionale și uscătoare de tip standalone, detergenți și echipamente profesionale de la cei mai mari producători în domeniul spălătoriilor profesionale textile.

Siguranță

Folosim sisteme centrale de dozare a detergenților de înaltă performanță și precizie care ne oferă avantajul de a putea personaliza fiecare rețetă pentru tipul de țesătură spălată, oferind clienților noștrii o flexibilitate și o calitatate sporită în privința spălării.

Ecologic

Spălătoriile Alamador, folosesc sisteme avansate de raportare a consumurilor în timp real și detergenți biodegradabili, non-toxici, non-alergici, nepoluanți, de cea mai bună calitate. Putem să ne mândrim că reușim să protejăm mediul înconjurător, sănătatea omului și calitatea țesăturii textilelor.

Personalizat

Sistemele de raportare în timp real, personalul profesionist și detergenții profesionali oferă beneficiul de a putea urmări programele personalizate de spălare, performanța procesului de spălare, costul procesului de spălare și generarea de statistici pentru dezvoltare și inovare.

Sari la conținut